Servis Lengkap Pembangunan Laman Web MALAYSIA

Pencarian servis membina laman web Anda berakhir di sini! Kami adalah peneraju pembangunan laman web dengan harga mampu milik kepada peniaga online dan offline. Pakej yang ditawarkan sangat fleksibel mengikut bajet Anda

Kami Menawarkan Rekaan

Meningkatkan setiap aspek perniagaan Anda dalam era digital, merancangan strategi lengkap, membina corong jualan, memandu prospek yang tepat, optimasi kadar konversi dan meningkatan jualan.

Penjenamaan

Penjenamaan korporat penting bagi membezakan dengan mudah perniagaan Anda dengan pesaing yang lain. Pentingnya mempamerkan visi, misi dan halatuju perniagaan.

SEO

Ramai yang tahu SEO tetapi tidak sedar kaedah terperinci cara pemasaran online yang hebat ini. Asas SEO diperlukan untuk memudahkan sesebuah web di paparkan di enjin carian (Google).

Pembangunan

Kami memfokuskan pembangunan laman web berasaskan CMS WordPress kerana penyelesaian sempurna yang sesuai dengan bajet untuk Anda berkembang.

Pembangunan Laman Web

CMS WordPress adalah yang paling popular iaitu lebih dari 25% di dunia menggunakannya kerana ianya mudah dipasang, diurus, dikemaskini dan sangat mesra SEO dan mobile. Ia juga boleh diintegerasikan dengan applikasi tambahan untuk meningkatkan interaksi dengan pengunjung web.

Struktur & Sistem Web

Struktur laman web yang baik mampu melancarkan operasi dan meningkatkan kecekapan prestasi ditambah sistem pengurusan laman web yang berfungsi adalah aspek penting dalam perniagaan Anda di era digital.

Search Engine Optimization (SEO)

Laman web yang mesra SEO akan memberikan gambaran autoriti di mata Google dan meningkkatkan kedudukan laman web Anda dalam senarai mereka di bawah kata kunci tertentu.

Penjenamaan Korporat

Penjenamaan korporat akan membolehkan Anda berhubung dengan prospek sasaran dengan mudah dalam aspek yang lebih luas. Maka, ianya sangat penting untuk memperkenalkan jenama samada di Online atau Offline.

h
Strategi Kandungan & Artikel

Penulisan kandungan yang berkualiti tinggi dan tepat kepada pengunjung sasaran akan meningkatkan trafik yang spesifik dengan laman web Anda.

Strategi Pemasaran & Jualan

Pemasaran online adalah melibatkan kesedaran jenama, penjenamaan online, promosi produk, pengumpulan database, pemasaran email, corong jualan dan lain-lain. Dengan data kuantitatif yang diperolehi, ia memudahkan untuk strategi pemasaran atau jualan masa depan.

Hasil Kerja Terkini

Kami sertakan semua tool atau aplikasi yang anda perlukan untuk Anda mula melancarkan laman web perniagaan dengan lebih cepat. Kami juga memberikan bantuan sokongan berterusan di sepanjang perjalanan laman web Anda.

Jom Buat Laman Web Bersama Kami

Visi dan misi kami adalah membantu ramai peniaga / usahawan kecil untuk memulakan perniagaan dalam talian dengan membangunkan laman web mampu milik sesuai dengan bajet Anda.

Perlu Bantuan? PM Kami

Kami di sini untuk membantu anda! Boleh terus bertanya kepada kami. Klik gambar di bawah untuk mulakan chat dengan wakil kami.

Pengurus

Kayrol Amry

Online

Kayrol Amry

Hi, apa boleh saya bantu? 00.00